صفحه اصلی
کتاب درآمدی بر ادبیات تطبیقی: خاستگاه، مبانی نظری، چالش‌ها منتشر شد
  • 43136 بازدید

کتاب درآمدی بر ادبیات تطبیقی: خاستگاه، مبانی نظری، چالش‌ها تألیف منصور پیرانی، استادیار دانشکدۀ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی منتشر شد.

این کتاب برای نخستین بار در سال 1400 در 290 صفحه در قطع وزیری و در انتشارات دانشگاه شهید بهشتی منتشر شده است و با قیمت 870.000 ریال عرضه می‌شود.

​​​​​​​

ادبیات تطبیقی دانشی نوپاست که از دهه‌های آغازین قرن نوزدهم در اروپا (فرانسه) شکل گرفت و در اندک زمانی مرزهای کشورهای اروپایی را درنوردید و به دیگر قاره‌های جهان راه یافت. ماهیت این دانش نوپا چنان است که ادبیات (در معنای عام) همۀ ملت‌ها را، به‌ویژه ادبیات ملت‌های کهن و ریشه‌دار را با توجه به تأثیر و نفوذشان، به عرصه فرامی‌خواند و ازاین‌روست که امروزه کتاب‌ها و آثار پژوهشی منتشرشده در موضوع ادبیات تطبیقی پرشمار است.

کتاب درآمدی بر ادبیات تطبیقی: خاستگاه، مبانی نظری، چالش‌ها در هفت فصل نوشته شده و در دسترس علاقه‌مندان ادبیات تطبیقی و ادبیات ایران قرار گرفته است. در این کتاب شکل‌گیری، خاستگاه، مبانی نظری و چالش‌هایی که این دانش از آغاز تا به امروز با آن مواجه بوده است و موضوع‌هایی چون ادبیات تطبیقی و مطالعۀ فرهنگ‌ها، ادبیات تطبیقی و ترجمه، کارکرد ادبیات تطبیقی و بررسی می‌شود. از آن‌جا که ادبیات تطبیقی میراث مشترک ادبیات همۀ ملت‌هاست، بایسته است در جهان کوچک امروز از ظرفیت‌های این دانش برای شناخت بهتر، رشد، تعالی روحی و همدلی ملت‌ها بهره‌گیری شود.

افزودن نظرات